Tisk

Diskuze na téma: Co vylepšit na webu KL?!

Václav Maderák, SDH Chrášťany napsal(a) v pátek 20. května 2011 v 10.33:28:

Přidám sem téma, do kterého by se psaly podněty na vylepšení nebo úpravy stávajícího vzhledu a funkcionality webu.

Václav Maderák, SDH Chrášťany napsal(a) v pátek 20. května 2011 v 10.42:42:

Na první stránce by to chtělo sjednotit vkládání příloh do příspěvků. Jde o to, že každá fotka tam je jinak veliká a pak se rozhazuje uspořádání různě do strany. Myslím že by nebylo od věci to tam dávat nějak standartizovaně, že to tam pak nemáme rozházené, jak když pes chč*je.. Napadlo mě zaříznout celý ten pravý boční blok až dolu a přidat tam nějaké informace. třeba o nových komentech v diskuzi, vložených fotkách v galerii nebo tak něco.. Popřemýšlej o tom Milane.. Až zase na něco přijdu tak napíšu..

Milan Pála, SDH Křešice napsal(a) v pátek 20. května 2011 v 11.00:04:

Vkládání obrazových příloh do článku zatím není vyřešené, to bych chtěl dodělat, už mám nápad jak.

Stejně tak ten „info blok“ na hlavní straně obsahující kategorie článků. Jeden z nápadů byl ho úplně smazat, respektive přesunout někam jinam. Nechtěl bych, aby to dopadlo s přeplácaností jak na CPS webu, který mi nabízí na hlavní straně i nové ponožky pomalu (to samozřejmě hodně přeháním, ale některé bloky tam jsou nejen zbytečné, ale i zcestné).

Václav Maderák, SDH Chrášťany napsal(a) v pátek 20. května 2011 v 11.24:59:

plně s tebou souhlasím, právě proto jsem tam nepsal infoblok – „kdo má dneska svátek“ nebo „počasí“. Též si myslím, že méně je v tomto případě více, a když sem někdo jde tak ho zajímá pouze to za čím jsem jde.. tedy informace o KL.. Nu promysli to a uvidíš.. Šak jsou to jen podněty ;-)

Václav Maderák, SDH Chrášťany napsal(a) v pátek 20. května 2011 ve 12.14:42:

Našel jsem ještě jednu chybičku. Nevím proč ale nenačítají se fotky ze Zasedání rady KL – předpokládám, že asi budou originál obrázky někam přesunutý a link na ně nedošáhne..

Milan Pála, SDH Křešice napsal(a) v pátek 20. května 2011 ve 12.32:22:

Opraveno. Neaktualizoval se odkaz na velké fotky po přejmenování galerie.

Václav Maderák, SDH Chrášťany napsal(a) v pátek 20. května 2011 ve 12.43:28:

ok, to jsem si myslel, mě to taky tak funguje.. Ti dávám, co ?! :-)

Milan Pála, SDH Křešice napsal(a) v pátek 20. května 2011 ve 12.44:26:

Zatím stíhám

Václav Maderák, SDH Chrášťany napsal(a) v pátek 20. května 2011 ve 13.11:06:

Tak abych se úplně nenudil tak mě ještě něco napadlo. Asi to bude házení hrachu na stěnu, ale tak třeba se na něčem dohodneme. Nebylo by špatný přinášet z odběhnutých soutěží „kvalitní“ reportáže. Tady na KL myslím, že není úplně nejlepší psát stylem sluníčko svítilo a buřty byly vypečený. Jde mi spíše o to nějak objektivně v článku zhodnotit soutěživší týmy a o každém něco napsat. Řekněme podle výsledného pořadí od posledního k nejlepšímu obohacené o fotky z jednotlivých útoků. podobně jako tomu je třeba u tohoto článku na Firesportu http://www.firesport.cz/2003/view.php?…

Je pravda, že je k tomu zase potřeba nějaká práce, např. člověka, který si bude jednotlivé týmy zapisovat (co provedly). Dneska by měli články psát vždy pořadatelé, takhle by se musel najít asi někdo jiný, nebo by museli být pořadatelé po soutěži informováni v nějakém reportu o průběhu jejich soutěže, a začlenili by tyto informace do článku. Popřemýšlejte o tom..

Krušnohorská liga v požárním útoku

Redakční systém FSL CMS © 2007 – 2024