Tisk

Chrášťany ruší pořadatelství soutěže pro rok 2011

S politováním musíme oznámit, že se pro letošní rok SDH Chrášťany zříká pořadatelství soutěže Krušnohorské ligy 2011 v termínu 29. 5. 2011.

Jak už jsem na schůzi KL hlásili, že je naše pořádání s otazníkem, tak se nakonec naše předpovědi i vyplnily. V tuto chvíli nemáme k dispozici alespoň trochu schopnou dráhu pro pořádání závodu.

Naše oblíbené hřiště v Dřemčicích kromě jiného (rozbitý start, WC) postihl problém s podzemní vodou, která se hrne na povrch v okolí terčů. Běh na 3 B je od poloviny loňské sezony nemožný. Na nápravě (odvodnění) se snad brzy začne pracovat, ale výsledek není v tuto chvíli možné odhadnout. Stejně tak ani kvalitu plochy hřiště v místech zemních úprav.

Právě proto jsem pro letošek již na schůzi plánovali přesunout soutěž na hřiště do Podsedic, kde mělo od brzkého jara vznikat zázemí pro hasičskou soutěž (základna, voda, odvodnění). Bohužel přes počáteční snahu zatím nebyly vyřešeny veškeré náležitosti a je už jasné, že jestli nějaký areál bude v Podsedicích vznikat, tak to nebude dříve než v létě nebo později.

Tímto se všem omlouváme za vzniklé komplikace a budeme se na Vás těšit v roce 2012 (možná).

Související

Vystavil: Václav Maderák, SDH Chrášťany v úterý 5. dubna 2011 ve 13.41:03, přečteno: 2737×

Komentáře k článku

V diskuzi není zatím žádné téma.

Krušnohorská liga v požárním útoku

Redakční systém FSL CMS © 2007 – 2024