Tisk

Informace pro pořadatele soutěží

Prosím všechny pořadatele a kontaktní osoby sborů a soutěží, aby si pročetli následující informace.

Na základě výzvy ze schůze pro tuto sezónu prosím pořadatele soutěží, aby zkontrolovali a případně aktualizovali své kontaktní údaje.

Pro správně uvedené kontrolní údaje zkontrolujte, zda je správně uvedená kontaktní osoba pořadatelského sboru a ta má správně vyplněné své kontaktní údaje ve svém profilu.

Své kontrolní údaje má každý možnost nastavit si ve svém profilu. Nejrychlejší cesta je po přihlášení klepnout na své jméno vlevo pod anketou.

Právo měnit informace o sboru a jím pořádaných závodech má jednak uvedená kontaktní osoba a dále ještě jedna správcovská osoba. Pokud není v možnostech zvolené kontaktní osoby přiřadit sboru dalšího správce, napište prosím do komentářů pod článkem, kdo a který sbor chcete správcovat.

Informace pro komentátora ke stažení

Chtěl bych také upozornit pořadatele soutěží na možnost vytisknutí souhrnných informací o sportovní dráze a všech přihlášených družstvech k danému závodu. Odkaz na přehlednou tabulku s naleznete vždy u každého závodu pod názvem Informace pro komentátora. Informace jsou vždy aktuální ke všem přihlášeným družstvům. Pokud nejsou žádná přihlášená, není o nich co zobrazit.

Video přenos ze závodů

Dále prosím pořadatele, aby si rozmysleli, zda by chtěli mít ze soutěže on-line video přenos. Na stránce závodu by v tomto případě bylo vložené video (podobně jako z Youtubu), ve kterém by přenos pro veškeré návštěvníky běžel. V úpravě informací o závodu v kladném případě vyberte v kolonce Video přenos: bude. Na stránce závodu se ihned objeví zeleně podbarvená zpráva: „Pro tuto soutěž je plánován on-line video přenos.“

Pro pořadatele je důležité, aby měl na místě internetové připojení, počítač (ačkoli služba funguje i z mobilního telefonu :-)) a webkameru (buď v notebooku, nebo lépe na kabelu; i tu mohu půjčit). Ostatní detaily zařídím, především zapnutí přenosu z počítače na internet a jeho zobrazení na stránkách závodu. Aby bylo možné předem zjistit, jestli s dostupným připojením bude služba fungovat, bylo by vhodné uspořádat s dostatečným předstihem před soutěží test. I s tímto rád pomůžu. Předem můžu říct, že s obyčejným ADSL internetem jsem problém neměl.

Mimo to, že je možné přenos sledovat živě, je zároveň i nahráván a videa jdou následně publikovat u soutěže, popřípadě u článku ze soutěže (opět podobným způsobem, jako videa z Youtube). I s tímto rád vypomohu.

Ačkoli to možná z předchozího textu nevyznělo, nejtěžší a jedinou věc, kterou pořadatel musí zařídit, je internetové připojení na místě soutěže a počítač. Všechno ostatní připravím.

Tolik zatím úvodem k video přenosům ze soutěže. Jakékoli dotazy prosím pište do diskuze.

Vystavil: Milan Pála, SDH Křešice v pondělí 28. února 2011, aktualizováno, přečteno: 2775×

Komentáře k článku

V diskuzi není zatím žádné téma.

Krušnohorská liga v požárním útoku

Redakční systém FSL CMS © 2007 – 2024